Dates en uitjes

Laten we even eerlijk zijn, een romantisch uitje plannen is voor veel mensen geen makkelijke opgave. Wie neemt er tegenwoordig de tijd om echt iets unieks te plannen voor zijn of haar geliefde?

Femmazing helpt lhbt+ vrouwen bij het plannen en organiseren van een unieke date, romantische avond, een inspirerend weekend weg of zelfs een aanzoek om nooit meer te vergeten. 


Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken en organiseren van romantische unieke ervaringen, van start tot eind, dit zodat jij en je geliefde kunnen genieten zonder je hoofd te moeten breken over alle romantische details. 

Telefonische consult

Het is mogelijk om bij ons een inspirerend telefonisch consult te boeken, waarbij wij je inspireren met diverse romantische ideeën. Heb je iets te vieren? Zijn jullie zoveel jaar samen? Pak dan eens uit en plan een unieke romantische dag of een weekend samen weg. Wij inspireren je telefonisch met diverse romantische ideeën. Indien gewenst kunnen wij zelfs de hele ervaring voor je regelen. 

Bijzondere toekomst

Bij Femmazing is het daarnaast mogelijk om je unieke avond, dag of zelfs weekend af te sluiten met een onvergetelijke romantische thuiskomst. Wat houdt dit in? 


Stel je eens voor: je komt binnen, houdt je handen voor de ogen van je geliefde, je stapt een onwijs mooie, romantisch gedecoreerde kamer binnen, verlicht met alleen kaarslicht. Muziek op de achtergrond, het knisperende geluid van de openhaard en omringd door rozenblaadjes. Voel je de romantiek al stromen?  

Alles is bij ons mogelijk. Je kan deze unieke ervaring beleven op locatie of gewoon thuis. Wij denken samen met jou aan alle details, om zo tot een op maat bedachte ervaring te komen die jouw geliefde nooit meer zal vergeten en waar zij jaren later nog steeds met veel plezier aan terug zal denken. 

Aanzoek

Ben je al een tijdje samen en zegt jouw gevoel dat je de ware hebt gevonden? Wil je op één knie gaan en de grote vraag stellen: wil je met me trouwen? Wij helpen je graag bij alle voorbereiding, details en planning van dit o zo belangrijke moment in beide jullie leven. Dit wordt een aanzoek om nooit meer te vergeten.