Feesten

Wij organiseren regelmatig diverse feesten specifiek voor lesbische en biseksuele (lhbt+) vrouwen. Wij doen dit bij verschillende (top) locaties door heel Nederland en België. 

 

Locaties
 

Femmazing probeert zich op zoveel mogelijk manier te onderscheiden, dus ook qua locatie. Wij vinden het belangrijk dat onze feesten plaatsvinden op unieke en inspirerende locaties. Of dit nu een onwijs luxe loft is, een hippe discotheek of een toffe beachclub, zolang de locatie maar inspirerend is en een unieke ervaring voor onze gasten biedt. 

 

Thema’s
 

Tijdens onze vrouwenfeesten hanteren wij vaak een thema, zoals Glow in the Dark, Angels and Demons, Diamonds and Glitters en Moulin Rouge party’s. Bij deze thema’s is regelmatig een dresscode van toepassing, dit om een open atmosfeer en een extra ervaring te creëren. Bij de vrouwenfeesten van Femmazing is elke vrouw gelijk, met een dresscode of thema voelt dit ook zo. We zorgen ervoor dat de dresscode voor iedereen laagdrempelig en uitvoerbaar zijn, ook delen wij regelmatig leuke give aways, in het desbetreffende thema uit.

Doelgroep en doel

Elke lesbische en biseksuele (lhbt+) vrouw is welkom op onze vrouwenfeesten, wij denken niet in hokjes, of groepen. Als je er van houdt om los te gaan op de heerlijke beats van onze DJ's en om samen met andere vrouwen tot in de late uurtjes te feesten, dan ben je bij onze themafeesten aan het juiste adres! Het doel van onze feesten is om lesbische en biseksuele (lhbt+) vrouwen een geweldige ervaring met gelijkgestemden te geven, en om samen vele mooie herinneringen te creëren.