Over ons

WhatsApp Image 2019-09-18 at 14.32.51.jp

De oorsprong
 

Mijn naam is Joyce, ik ben de oprichtster van Femmazing, en zelf al een aantal jaar gelukkig getrouwd met een vrouw. Opgeleid tot Financial Controller, maar met een grote passie voor alles wat te maken heeft met organiseren, plannen, horeca en lhbt+ vrouwen.

Vanuit deze passie, en het naar mijn mening een gebrek aan evenementen specifiek voor lesbische en biseksuele (lhbt+) vrouwen, is Femmazing ontstaan. Het vinden van leuke, unieke evenementen, voor alleen vrouwen, waar elke vrouw zich welkom voelt, bleek voor mij en vele vrouwen met mij een enorme uitdaging. 


Ik vond dat het tijd was om daar verandering in aan te brengen, en dus creëerde ik Femmazing!

Ons doel

Bij Femmazing willen wij elke lesbische en biseksuele (lhbt+) vrouw de mogelijkheid bieden om op verschillende soorten evenementen en feesten te socializen en connecten met andere lesbische en biseksuele (lhbt+) vrouwen. Voor ons is het erg belangrijk dat elke vrouw zich welkom en veilig voelt op onze evenementen, dit doen wij door deze evenementen en feesten zelf te organiseren! Door goed te luisteren naar onze doelgroep en door onze creativiteit de vrije loop te laten, organiseren wij elke jaar diverse unieke en supergave thema-evenementen en -feesten voor deze vrouwen.

 

Ons doel: lesbische en biseksuele (lhbt+) vrouwen in Nederland en België in staat stellen om op een laagdrempelige manier met elkaar te verbinden, nieuwe vriendschappen te sluiten, de liefde te vinden en het leven met elkaar te vieren. Wij willen de bijzondere lesbische en biseksuele (lhbt+) community nóg mooier maken, en dragen ons steentje daar graag aan bij met geweldige evenementen, fantastische vrouwen feesten, gezellige speeddates, unieke uitjes en bijzondere verrassingen. Wij vinden het belangrijk dat we samen nieuwe ervaringen en vriendschappen creëren, waar we jaren later nog steeds met plezier aan terug denken.