Over ons

De oorsprong
 

Mijn naam is Joyce en ik ben de oprichtster van Femmazing, en zelf al een aantal jaar gelukkig getrouwd met een vrouw. Mijn hart gaat letterlijk sneller kloppen als ik een romantische date voor mijn vrouw organiseer of als ik samen met mijn vrouw een gaaf women only evenement bezoek. Wij vinden het geweldig om unieke dingen te ervaren, te socializen en te connecten met andere biseksuele en lesbische vrouwen.

 

Ik probeer mijn vrouw regelmatig te verrassen met een bijzonder uitje of een geweldig evenement, maar soms kan een nieuw evenement specifiek voor lesbische en biseksuele vrouwen vinden een enorme uitdaging zijn. Want zeg nou zelf: zo onwijs veel evenementen zijn er niet voor lesbische en biseksuele vrouwen in Nederland en België.


Tijd om daar verandering in aan te brengen, en dus creëerde ik Femmazing!

Ons doel

Bij Femmazing willen wij lesbische en biseksuele vrouwen de mogelijkheid bieden om op verschillende soorten evenementen en feesten te socializen en connecten met andere lesbische en biseksuele vrouwen. Dat doen wij door deze evenementen en feesten zelf te organiseren! Door goed te luisteren naar onze doelgroep en door onze creativiteit de vrije loop te laten, organiseren wij elke jaar diverse unieke en supergave thema-evenementen en -feesten voor lesbische en biseksuele vrouwen.

 

Wij willen lesbische en biseksuele vrouwen in Nederland en België in staat stellen om op een laagdrempelige manier met elkaar te verbinden, nieuwe vriendschappen te sluiten, de liefde te vinden en het leven met elkaar te vieren. Wij willen de bijzondere lesbische en biseksuele community nóg mooier maken, en dragen ons steentje daar graag aan bij met geweldige evenementen, fantastische feesten, gezellige speeddates, unieke uitjes en bijzondere verrassingen. Wij vinden het belangrijk dat we samen nieuwe ervaringen en vriendschappen creëren, waar we jaren later nog steeds met plezier aan terug denken.