5 mei: de dag van ons bevrijdende concept: Femmazing!

Bevrijdingsdag is de nationale feestdag waarop we de bevrijding van Nederland in 1945 vieren. Op deze dag vieren we ook de bevrijding van het toenmalig Nederlands-Indië. Nederland staat op 5 mei daarnaast stil bij de waarden van vrijheid, democratie en mensenrechten.


Wij van Femmazing vieren vandaag onze vrijheid. Vrijheid om te zijn wie je bent en om te houden van wie je wilt. Dit doen wij met de lancering van ons concept en onze website. Hiermee willen wij elke Amazing vrouw een podium bieden om zichzelf te kunnen zijn en om geweldige nieuwe ervaringen en herinneringen te creëren.

Hoe fijn is het om gewoon jezelf te kunnen zijn? Lesbisch, gay, biseksueel, transgender, queer, intersekse, aseksueel of panseksueel, we zijn allemaal gelijk.


Wij van Femmazing organiseren elk jaar verschillende soorten evenementen waar elke vrouw zichzelf bij kan en mag zijn. Dat kan een fantastisch feest zijn, waarbij je kan dansen met honderden andere vrouwen, een leuke workshop Bachata of yoga, een overheerlijke BBQ en zelfs een toffe reis met een bijzondere bestemming. Bij onze evenementen en uitjes kun je je je vriendin een zoen geven zonder aangekeken te worden, mag je volledig jezelf zijn en kan je je altijd verbinden met andere leuke gelijkgestemden.


Vandaag geven wij het start signaal voor de eerste van vele toffe evenementen. Houd de website in de gaten voor meer informatie over onze huidige en toekomstige evenementen.


Tot snel!


Femmazing

Connecting Amazing Women.