Voor het eerst echt romantisch

Ken jij dat gevoel, van vlinders, die roze wolk waarop je zweeft, alles is leuk, je bent onwijs gelukkig en niets of niemand kan dit gevoel van je afnemen. Je bent verliefd, voor het eerst echt heel erg verliefd. Je bent eindelijk na al die jaren van verschillende partners, die het net niet waren, de juiste tegengekomen. Je hebt je soulmate gevonden, je partner voor het leven, the one zoals ze dat zo mooi zeggen.

Een aantal jaar geleden kon ik dat gevoel niet, totdat ik Rox tegen kwam. Op slag verliefd was ik, al die voorgaande relaties, alles wat ik toen voelde, viel in het niets bij dit. Ik wist het gelijk, dit is the one, de persoon met wie ik de rest van mijn leven wil delen, de persoon waarmee ik kinderen wil en de persoon met wie ik later achter een rollator wil lopen. Deze gevoelens, die ontwaakte iets in mij. Een gevoel van romantiek, een gevoel dat ik haar wilde verrassen, ik wilde dat ze zich bijzonder en speciaal voelde. Een onwijze romanticus bleek ik te zijn, nog nooit eerder had ik de behoefte gehad om een van mijn partners te verrassen of iets romantisch voor ze te doen. Ik kwam nooit verder dan een flesje parfum of een hapje eten bij een standaard restaurant.

Ik realiseerde me al snel, dit moest anders, dit wilde ik anders. Maar hoe begin je zoiets? Waar haal je de inspiratie vandaan. Al snel bleek dat ik alleen al door de liefde te voelen overliep van inspiratie, Al vrij snel had ik iets gevonden, ik gaf haar twee bossen rozen van ongeveer tien rozen per stuk, de ene bos rood met een witte roos in het midden, de andere bos wit met een rode roos in het midden. Deze twee bossen waren met elkaar verbonden door een groen blad. Mooi handgeschreven kaartje er bij, dat deze rozen symbool stonden voor ons en onze liefde. Natuurlijk liet ik ze bezorgen zodat de verrassing nog leuker werd.

Wat was ze blij en verrast. Ze voelde zich speciaal, had nog nooit zo’n bos rozen gezien. Wauw wat genoot ik hiervan en wat vond ik het geweldig om haar zo te zien, dit wilde ik vaker doen. De eerste en wat later zal blijken, van vele romantische verrassingen was een feit.