Samenwerkingen

Femmazing organiseert niet alleen eigen feesten en evenementen. Je kan bij femmazing ook terecht als je een feest, jubileum, verjaardag, babyshower, kennisevent, zakelijke bijeenkomst of een ander(e) evenement/gebeurtenis specifiek voor lesbische en/of biseksuele vrouwen wil laten organiseren.

De eventplanners van femmazing nemen je alles uit handen. Wij regelen alles tot in de puntjes zodat jullie kunnen genieten van het event/de gebeurtenis.

Feesten


Willen jullie graag zelf een groot feest organiseren maar je weet niet hoe je dit aan moet pakken? Femmazing ondersteunt jullie graag. Wij kunnen je helpen bij het plannen en organiseren van bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, verjaardagen en commerciële feesten/party's.

Jubileum


Hebben jullie een speciale dag te vieren? Zijn jullie een x-aantal jaar samen of getrouwd? Wil je dit keer eens uitpakken en jezelf en je gasten een onvergetelijke dag bezorgen? Laat femmazing dit jubileum voor je plannen en organiseren. Wij zorgen ervoor dat jouw jubileum een avond/dag wordt om nooit meer te vergeten. Femmazing denkt aan alles en regelt alles, zoals bijvoorbeeld een toffe locatie, een bijzondere artiest of DJ en de catering. 

Babyshower


Wat is er nu mooier dan een zwangere vrouw? Een zwangere vrouw die verrast wordt op haar eigen babyshower! Wil jij jouw zwangere vrouw of willen jullie als vriendinnengroep jullie zwangere vriendin verrassen en ervoor zorgen dat zij een babyshower ervaart om nooit meer te vergeten? Laat femmazing de babyshower plannen. Wij zullen aan alles denken: mooie cadeaus, leuke spellen, lekker eten en een super gave locatie, om jou/jullie zwangere vrouw/vriendin een van de mooiste dagen van haar leven te bezorgen.

Evenementen

Wens jij de lesbische en biseksuele doelgroep een goed hart toe en wil je specifiek voor deze doelgroep een evenement laten organiseren, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je graag bij het plannen en organiseren van o.a. sociale evenementen en kennisevenementen speciaal voor de lesbische en biseksuele doelgroep. Wij regelen de locatie, de catering, de muziek en nog veel meer. Samen zorgen voor een waardevolle en bijzondere dag!