Speeddates

Ons doel is om lesbische en biseksuele (lhbt+) vrouwen met elkaar te verbinden. Dat doen we niet alleen vriendschappelijk maar ook op het gebied van liefde. Wij gunnen elke lesbische en biseksuele (lhbt+) vrouw een kans op liefde. Dat is dan ook direct de reden dat wij regelmatig speeddates organiseren. 

Locatie

 

Femmazing probeert zich op zoveel mogelijk manieren te onderscheiden, dus ook qua locatie. Wij vinden het belangrijk dat ook onze speeddates plaatsvinden op unieke en inspirerende locaties. 

Of dit nu een lesbische bar is, een romantisch verborgen plekje in een bos of een hippe loungetent. Zolang de locatie maar inspirerend is en onze gasten een unieke ervaring biedt. 

 

Unieke ervaring

Zoals bij alles wat wij doen en organiseren, doen wij ook het speeddaten net even wat anders dan traditionele partijen. Elke speeddatemiddag of -avond voorzien wij van een uniek thema, zodat je naast de speeddate ook een extra unieke ervaring krijgt. Denk bijvoorbeeld aan een high-tea-speeddate, een champagne-speeddate en een game-speeddate.

 

Doel en doelgroep

Elke lesbische en biseksuele (lhbt+) vrouw is welkom op onze speeddates. Om zo goed mogelijke matches te krijgen, kan het zijn dat we vrouwen binnen een bepaalde (leeftijds)groep indelen. Hoe beter een groep bij elkaar aansluit, des te groter de kans is op duurzame matches en uiteindelijk liefde.